Інтернет-сервіс "я в росії": через спротив мешканців ТОТ окупанти запустили новий метод паспортизації

Інтернет-сервіс "я в росії": через спротив мешканців ТОТ окупанти запустили новий метод паспортизації

Окупанти запустили інтернет-сервіс “я в Росії”, щоб пришвидшити паспортизацію мешканців тимчасово окупованих територій України.

Про це повідомив Центр національного спротиву.

Ворог пропонує мешканцям ТОТ, в тому числі неповнолітнім (з 14 років), оформляти онлайн-заявку на отримання «паспорту» РФ, страхування та іншої макулатури, - зазначають у ЦНС.

Зазначається, що окупанти змушені запустити такий метод через відмову місцевих мешканців від отримання російського паспорта. Багато людей саботують процес, але тепер окупанти змушуватимуть цивільних реєструватися онлайн.

Крім цього, сервіс також використовується для того, щоб записатись на прийом до лікаря, але лише за наявності паспорта РФ.

 Таким чином окупанти вчергове порушують міжнародне право, позбавляючи медичної допомоги мешканців ТОТ, які не отримали червону макулатуру, - додають у ЦНС.

Нагадаємо, ЗСУ знищили на лівобережжі Дніпра два спостережні пункти та пункт боєпостачання росіян

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео) Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео)
В окупованому Донецьку місцеві жителі скаржаться на непрацюючий вечорами громадський транспорт, адже там транспорт припиняє курсувати вже після 21 години.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Російські війська обстріляли два селища на Донбасі: поранено цивільного Російські війська обстріляли два селища на Донбасі: поранено цивільного
Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи.
Loading...
Load next