У Карпатах зник громадянин Франції: пошуки тривають

У Карпатах зник громадянин Франції: пошуки тривають

У Карпатах зник громадянин Франції. 

Про це повідомляє ДСНС України.

Івано-Франківщина: тривають пошуки громадянина Франції. 12 січня рятувальники отримали повідомлення від представника посольства Франції про те, що громадянин Франції у період з 3 по 6 січня планував здійснити сходження від смт Ворохта, урочища Завоєля до гори Говерла та мандрувати Карпатами в напрямку до міста Рахів Закарпатської області. Востаннє він виходив на зв'язок 3 січня, - повідомляє ДСНС.

Іноземний турист свій маршрут у надзвичайників не реєстрував. Закарпатськими гірськими рятувальниками обстежено маршрути сходження на гору Говерла зі сторони Закарпатської області. Основні маршрути сходження до вершини гори Говерла обстежено. Пошукові роботи тривають, - констатують рятувальники.

Нагадаємо, Оборонні заводи в Польщі нарощують виробництво – Rzeczpospolitа

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Пішли збирати ягоди та не повернулись: у Карпатах загибулись четверо дітей (фото) Пішли збирати ягоди та не повернулись: у Карпатах загибулись четверо дітей (фото)
Пошукові групи обшукують лісові масиви поблизу Порошкова, де ймовірно й зникли діти. Станом на 09:15 ранку співробітникам ДСНС вдалося відшукати 4 дітей.
Заблукав у лісі: на Закарпатті рятувальники другу добу шукають грибника (фото) Заблукав у лісі: на Закарпатті рятувальники другу добу шукають грибника (фото)
Через те, що зв'язок із чоловіком був відсутнім, встановити його точне місцезнаходження не вдалося. Тож надзвичайники взялися шукати чоловіка у різних ділянках лісу.
Loading...
Load next