На Київщині батько вбив власну дитину

На Київщині батько вбив власну дитину

У Київській області сталась трагедія. Там батько одним ударом вбив свою маленьку доньку.

На Київщині 18-річний батько намагався заспокоїти немовля, а коли у нього не вийшло, вдарив дитину. Цей удар виявився смертельним, повідомляє поліція Київщини.

За інформацією поліції, повідомлення про смерть дитини надійшло до поліції від медиків. Після цього на місце подій прибули правоохоронці.

18-річний батько немовляти розповідав, що в смерті доньки нібито винні медпрацівники, які напередодні виписали дружину разом з дитиною з медичного закладу після лікування пневмонії у дитини.

Вдалося встановити, що дружина чоловіка тоді вийшла до магазину, а він залишився вдома з дитиною. Немовля почало плакати і тоді батько вдарив його. Відповідно до наслідків судово-медичного дослідження, дівчинка померла саме через завдану травму голови.

Батько перебуває під вартою Йому загрожує 10 років ув'язнення.

Нагадаємо, Підбитий Іл-22 дотягнув до Анапи, але відновити його росіяни не зможуть - Ігнат

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Вирізав серце й підпалив: вибух у багатоповерхівці на Київщині був спробою приховати вбивство (фото) Вирізав серце й підпалив: вибух у багатоповерхівці на Київщині був спробою приховати вбивство (фото)
Ймовірною причиною пожежі у житловому будинку у Білогородці, що на Київщині була спроба приховати жорстоке вбивство. Вбитому чоловікові вирізали серце і частину легень.
У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні
31-річного мешканця Прилук, який в серпні 2020 року зарізав свого семирічного сина, визнали психічно хворим.
Вбив за борги: на Київщині чоловік жорстоко розправився з боржником Вбив за борги: на Київщині чоловік жорстоко розправився з боржником
Поліція відразу розшукала зловмисника — той відразу зізнався у скоєному.
Loading...
Load next