До «Армії відновлення» залучили вже 83,6 тисячі українців

До «Армії відновлення» залучили вже 83,6 тисячі українців

Із початку старту проєкту "Армія відновлення", станом на 29 січня, 83,6 тис. безробітних залучено до виконання суспільно корисних робіт, на заробітну плату яким уряд спрямував 560 млн грн.

Про це повідомила пресслужба Державної служби зайнятості.

Згідно з оприлюдненими даними, станом на 29 січня 2024 року, починаючи з 1 жовтня 2022 року, Державна служба зайнятості видала 83 602 направлень на виконання суспільно-корисних робіт, найбільше – у Харківській області (16 554 направлення).

Крім того, серед регіонів із найбільшою кількістю залучених безробітних є Донецька (10 387 направлень), Полтавська (10 130), Київська (9 991) та Чернігівська (9 188) області.

Загалом до проєкту «Армія відновлення» залучено 19 регіонів.

На виплату заробітної плати за участь в урядовому проєкті "Армія відновлення" вже профінансовано 560 млн грн, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, У Закарпатській області під лід провалилось двоє рибалок

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next