У Латвії домовилась готувати заборону імпорту зерна з РФ та Білорусі

У Латвії домовилась готувати заборону імпорту зерна з РФ та Білорусі

Правляча коаліція у Латвії досягла політичної домовленості щодо заборони імпортувати в країну зерно з Росії та Білорусі.

Про це повідомляє Delfi.

Прем’єрка країни Евіка Сіліня (від партії "Нова єдність"), міністр сільського господарства Армандс Краузе ("Союз зелених і селян") та очільник фракції "Прогресивної партії" у Сеймі Андріс Шуваєвс після коаліційної зустрічі оголосили, що планують підготувати і схвалити відповідний проєкт закону протягом лютого. 

Нагадаємо, Україна і Угорщина створять спецкомісію для вирішення питання прав нацменшин

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські військові влаштували провокацію на кордоні, аби втягнути у війну Збройні сили Білорусі Російські військові влаштували провокацію на кордоні, аби втягнути у війну Збройні сили Білорусі
Російські військові влаштували провокацію на кордоні України та Білорусі. Російські літаки вилетіли з аеродрому в Білорусі, зайшли на територію України, розвернулись над українськими населеними пунктами, після чого нанесли вогонь по населеному пункту Копані в Білорусі.
З бердянського морського порту, який окупували російські війська, зникли 5 кораблів З бердянського морського порту, який окупували російські війська, зникли 5 кораблів
Російські окупанти викрали українські кораблі, які перебували в порту Бердянська.
Loading...
Load next