Україна та Нідерланди провели третій раунд переговорів щодо безпекової угоди

Україна та Нідерланди провели третій раунд переговорів щодо безпекової угоди

Україна провела третій раунд переговорів із Нідерландами щодо укладення двосторонньої угоди про безпекові гарантії.

Про це інформує пресслужба Офісу Президента.

Сьогодні в Києві проведено третій раунд переговорів із Нідерландами щодо двосторонніх гарантій безпеки, - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що українську переговорну групу очолив заступник керівника Офісу Президента Ігор Жовква.

Як інформує пресслужба ОП, він подякував нідерландській стороні за схвалення ЄС 1 лютого рішення щодо створення нового фінансового інструменту для України Ukraine Facility розміром до 50 млрд євро на 2024–2027 роки.

Стала підтримка та згуртованість ЄС є критично важливими для нашої економічної та фінансової стабільності, як і військова допомога та санкційний тиск на агресора. Усе це наближає нашу спільну перемогу, – наголосив Жовква.

Повідомляється, що сторони ґрунтовно обговорили доопрацьований проєкт відповідної безпекової угоди та узгодили позиції щодо окремих елементів документа.

Також зазначається, що учасники відзначили досягнутий прогрес та узгодили графік подальших дій щодо фіналізації двосторонньої угоди.

Нагадаємо, У Британії українська біженка загинула під колесами автомобіля

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Нідерландах за контрабанду людей затримали двох українців У Нідерландах за контрабанду людей затримали двох українців
Судно з албанськими мігрантами прямувало у Великобританію. Відомо, що мігранти спершу намагалися сісти на контейнерні кораблі в портах Іджмуйдена, Хук-ван-Холланда чи Роттердама
Нідерланди звинуватили РФ в атаках на свій фрегат біля Криму Нідерланди звинуватили РФ в атаках на свій фрегат біля Криму
Російські винищувачі створили небезпечну ситуацію біля фрегата ВМС Нідерландів "Evertsen". Інцидент стався в Чорному морі на південний схід від тимчасово окупованого Криму.
У ТКГ не змогли домовитись про "великоднє перемир'я" на Донбасі У ТКГ не змогли домовитись про "великоднє перемир'я" на Донбасі
Учасникам Тристоронньої контактної групи за 6 годин переговорів так і не вдалось домовитись про так зване "великоднє перемир'я" на Донбасі.
Loading...
Load next