У Києві від вибуху невідомого предмета загинув юнак

У Києві від вибуху невідомого предмета загинув юнак

Надійшло повідомлення про займання внаслідок вибуху невідомого предмета на першому поверсі 9-поверхового житлового будинку у Святошинському районі.

Про це повідомляє ДСНС.

Під час гасіння пожежі було виявлено тіло юнака 2007 року народження. Зазначається, що надзвичайники евакуювали на безпечну відстань 100 мешканців будинку.

Причину трагедії встановлюватимуть правоохоронці.

Нагадаємо, СБУ виявила 3 схрони з російською зброєю та вибухівкою

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Вибух у житловому будинку на Київщині: рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого (фото) Вибух у житловому будинку на Київщині: рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого (фото)
Кількість жертв внаслідок вибуху у багатоповерхівці у центрі села Білогородка, що під Києвом лише збільшується. Рятувальники відшукали ще одного померлого.
На Київщині трапився масштабний вибух на цукровому заводі: деталі інциденту (фото) На Київщині трапився масштабний вибух на цукровому заводі: деталі інциденту (фото)
Серед постраждалих 5 людей, 2 з яких госпіталізували до столичної лікарні. Інших постраждалих доставили до Білоцерківської міської лікарні № 2.
На Київщині внаслідок вибуху трапилась пожежа: є постраждалі та загиблий (відео) На Київщині внаслідок вибуху трапилась пожежа: є постраждалі та загиблий (відео)
Під Києвом в селі Білогородка в одному з житлових будинків трапилась пожежа, яка супроводжувалась потужним вибухом. На місці події рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка.
Loading...
Load next