У Києві нацгвардійці затримали чоловіка, який фіксував координати важливих державних об’єктів

У Києві нацгвардійці затримали чоловіка, який фіксував координати важливих державних об’єктів

У Києві військовослужбовці Національної гвардії на одному з блокпостів виявили та затримали підозрілого чоловіка, який у записниках фіксував координати важливих державних об’єктів та схеми блокпостів.

Про це повідомила пресслужба Нацгвардії.

На одному зі стаціонарних блокпостів, що розташований при в’їзді до Києва, гвардійці помітили невідомого чоловіка, який прямував на велосипеді та, не доїжджаючи до контрольно-пропускного пункту, зупинився і почав вести запис у своєму записнику.

Гвардійці 25-ї бригади охорони громадського порядку імені князя Аскольда Північного об’єднання Нацгвардії спільно з працівниками Національної поліції, дочекавшись прибуття чоловіка на блокпост, провели поверхневий огляд, під час якого було виявлено блокноти, у яких він записував координати важливих державних обʼєктів, схеми блокпостів та робив записи про вибухівку.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу, якій передали затриманого для з’ясування обставин.

Нагадаємо, У Польщі прогнозують через українців зростання ВВП років до 2%

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас» Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Loading...
Load next