На Вінниччині дитина потрапила під колеса шкільного автобуса: її госпіталізували

На Вінниччині дитина потрапила під колеса шкільного автобуса: її госпіталізували

На Вінниччині поліція встановлює обставини ДТП, під час якої у м. Немирів десятирічний хлопчик потрапив під колеса шкільного автобуса.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Згідно з повідомленням, ДТП сталась 12 лютого на вул. Соборній. За попередньою інформацією слідства, 63-річний водій шкільного автобуса Isuzu скоїв наїзд на хлопчика, який раптово вибіг на проїзну частину дороги.

Внаслідок аварії неповнолітній потерпілий з отриманими травмами доставлений до медичного закладу. Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

За фактом автопригоди розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, На Київщині чоловік орендував квартиру біля аеродрому, щоб шпигувати за літаками ЗСУ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Автобус з тілами померлих від COVID-19 потрапив у ДТП: водій загинув (фото, відео) Автобус з тілами померлих від COVID-19 потрапив у ДТП: водій загинув (фото, відео)
Сьогодні вранці, 15 квітня, під Миколаєвом близько 6 год на автодорозі Н-11 «Миколаїв - Дніпро» біля с. Михайло-Ларине зіткнулися вантажівка пошти Фотон Кобальт та мікроавтобус Fiat Scudo.
У Польщі поліція зі стріляниною затримала п'яного українського водія У Польщі поліція зі стріляниною затримала п'яного українського водія
Вчора ввечері, 14 квітня в центрі міста Кошалін близько 21 год п'яний 52-річний українець тікав на автомобілі від поліції.
В Одесі авто вилетіло з дороги у двір і перекинулося: є жертви (фото) В Одесі авто вилетіло з дороги у двір і перекинулося: є жертви (фото)
Смертельна ДТП трапилась у ніч на 14 квітня в Одесі. Автомобіль марки Ford Kuga на швидкості вилетів із дороги у двір житлового будинку, врізався в дерева та перекинувся.
Loading...
Load next