На Львівщині легковик зіткнувся з фурою: водій загинув на місці (відео)

На Львівщині легковик зіткнувся з фурою: водій загинув на місці (відео)
54-річний житель Херсона, загинув, ще четверо пасажирів, у тому числі двоє дітей, травмовані.

Смертельна ДТП на Львівщині: на автодорозі «Львів – Самбір – Ужгород» у Турці легковик зіткнувся з фурою. Кермувальник «Опеля», 54-річний житель Херсона, загинув, ще четверо пасажирів, у тому числі двоє дітей, травмовані, – інформують в обласному управлінні поліції.

Як попередньо встановили правоохоронці, саме водій «Опеля» не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де не розминувся з вантажівкою. Від травм, отриманих внаслідок ДТП, він помер на місці події. Ще четверо його пасажирів, дві жінки віком та двоє неповнолітніх хлопців, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані. Їхні діагнози встановлюються.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Поліцейські з’ясовують усі обставини події. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У ДТП на трасі Мукачево-Львів загинули троє людей (фото) У ДТП на трасі Мукачево-Львів загинули троє людей (фото)
Вчора ввечері, 26 квітня, близько 19 год сталось смертельна ДТП на трасі Мукачево-Рогатин-Львів між селами Залужжя та Зубівка Мукачівського району.
У  Львівській області помер герой АТО та ООС У Львівській області помер герой АТО та ООС
24 жовтня на 38 році життя під час під час виконання обов'язків військової служби від серцевої недостатності помер учасник АТО, військовослужбовець 24 ОМБР Тарас Гургула.
На Львівщині вантажівка збила дівчину з хлопцем, юнак загинув на місці На Львівщині вантажівка збила дівчину з хлопцем, юнак загинув на місці
Наразі проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.
Loading...
Load next