У Нідерландах вибухнула нарколабораторія

У Нідерландах вибухнула нарколабораторія

Поліція проводить розслідування щодо нарколабораторії, яка вибухнула в селі Хервельд, що в провінції Гелдерланд.  

Про це повідомляє NOS.

Поліцейське розслідування в нарколабораторії у селі Хервельд у Гелдерланді триває. Лабораторію було виявлено вчора після вибуху. З того часу територію охороняють правоохоронці, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що учора до поліції надійшло повідомлення про вибух у сараї ферми у селі Хервельд. Правоохоронці, що прибули на місце, виявили нарколабораторію в сараї. Згодом було затримано вісім осіб. У момент вибуху на місці перебували семеро з них. Восьмий підозрюваний втік на автомобілі. Після поліцейської погоні, що завершилася біля траси А12 неподалік Утрехта, був затриманий і останній підозрюваний. За даними поліції, усі вісім підозрюваних все ще перебувають під вартою.

Відучора поліція розслідує діяльність лабораторії та вибух на місці події. Поки розслідування не буде завершено і лабораторію не буде демонтовано, місце охоронятиметься, повідомив представник поліції. Наразі достеменно невідомо, який саме наркотик виготовляли у лабораторії.

Нагадаємо, Протягом зими ЗС РФ близько 40 разів атакували теплові електростанції ДТЕК

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Згоріли живцем: після ДТП ціла родина не змогла вибратись з палаючого авто (фото) Згоріли живцем: після ДТП ціла родина не змогла вибратись з палаючого авто (фото)
Смертельна ДТП трапилась у Кіровоградській області. Внаслідок зіткнення двох легковиків та пожежі загинуло троє людей.
У Києві загогрівся костел Святого Миколая: жертв та постраждалих немає (відео) У Києві загогрівся костел Святого Миколая: жертв та постраждалих немає (відео)
На місці події було задіяно 16 одиниць основної та спеціальної техніки та 80 людей особового складу.
Loading...
Load next