У готелях Рівненщини посилять заходи безпеки задля виявлення ДРГ та підозрілих осіб

У готелях Рівненщини посилять заходи безпеки задля виявлення ДРГ та підозрілих осіб

На Рівненщині підсилюють роботу з виявлення ДРГ, підозрілих осіб та порушників комендантської години. Зокрема, заходи безпеки посилять у готелях.

Про це повідомляє Рівненська обласна державна адміністрація.

За словами заступника голови Рівненської ОВА Сергія Подоліна, у готелях найчастіше можуть перебувати особи з підробленими документами, у тому числі колаборанти та диверсанти. Тому саме там в області вирішили посилити заходи безпеки. 

На Рівненщині бізнес та влада працюють консолідовано, адже ми не лише наповнюємо бюджет, а й допомагаємо, кожен як може, українському війську.  Водночас готель є в переліку  місць, де найчастіше можуть перебувати особи з підробленими документами, у тому числі колаборанти та диверсанти. Ця нарада ініційована для того, аби вкотре наголосити на основних правилах безпеки та дати законодавчі інструменти задля виявлення таких осіб, – заявив він. 

Наразі на Рівненщині зареєстровано понад 89 суб’єктів господарювання, які надають готельні послуги. Загальна кількість ліжко-місць в таких закладах – понад 3 тисячі.

Нагадаємо, Код «Дії» дозволили використовувати розробникам з інших країн

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ продовжує викривати зрадників і колаборантів по всій Україні (відео) СБУ продовжує викривати зрадників і колаборантів по всій Україні (відео)
Покаранням за державну зраду є довічне позбавлення волі.
рф намагалася використати криміналітет, щоб розхитати ситуацію на Одещині (відео) рф намагалася використати криміналітет, щоб розхитати ситуацію на Одещині (відео)
За інформацією СБУ, викрите угруповання мало «полювати» на правоохоронців і активістів-патріотів.
СБУ затримала 60 колаборантів і викрила 20 ворожих ДРГ у різних регіонах (відео) СБУ затримала 60 колаборантів і викрила 20 ворожих ДРГ у різних регіонах (відео)
Усі ці зрадники та агенти затримані і дають свідчення СБУ.
Loading...
Load next