На Рівненщині військовим передали гранатомети, вилучені у "бурштинової мафії"

На Рівненщині військовим передали гранатомети, вилучені у "бурштинової мафії"

На Рівненщині військовим передали 5 реактивних протитанкових гранатометів, а також понад 4,6 тис. патронів різних калібрів, вилучених під час обшуків у межах кримінального провадження.

Про це повідомляє Рівненська обласна прокуратура. 

За ініціативи прокурорів Рівненської обласної прокуратури на потреби військової частини однієї з механізованих бригад передано 5 реактивних протитанкових гранатометів, а також понад 4,6 тис. патронів різних калібрів, вилучених під час обшуків у межах кримінального провадження, - йдеться у повідомленні.

Як відомо, торік на Сарненщині правоохоронці викрили 4 учасників організованої злочинної групи, які скуповували «сонячне» каміння, сортували його по фракціях та перепродували за вищими цінами. У ході досудового розслідування у двох фігурантів, один з яких співробітник ДСНС Рівненщини, вилучили ще й гранатомети та патрони калібрів 5,45 та 7,62.

Цьогоріч Дубровицький районний суд ухвалив обвинувальний вирок усім учасникам угруповання. Також, згідно з рішенням суду, понад 260 кг бурштину передано у власність держави, а зброю та боєприпаси, за клопотанням прокуратури, – на потреби військовослужбовців Сил оборони України.

Нагадаємо, Укрзалізниця у травні розпочне будівництво євроколії Чоп-Ужгород

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі від кулі снайпера бойовиків загинув український військовий На Донбасі від кулі снайпера бойовиків загинув український військовий
Поблизу Новотошківського внаслідок снайперського пострілу загинув військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил.
На Донбасі двоє українських військових підірвалися на вибухівці На Донбасі двоє українських військових підірвалися на вибухівці
За останню добу у зоні Операції Об'єднаних сил російські бойовики вісім разів порушили режим "тиші". Внаслідок вибуху невідомого пристрою було поранено двох українських військових.
На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі
Серед українських військових втрат нема, однак російські окупанти відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів неподалік Катеринівки.
Loading...
Load next