Втрата «Цезара Кунікова» зробить логістичний ланцюг ЧФ Росії вразливим до атак - британська розвідка

Втрата «Цезара Кунікова» зробить логістичний ланцюг ЧФ Росії вразливим до атак - британська розвідка

Втрата великого десантного корабля «Цезар Куніков» зробить логістичний ланцюг Чорноморського флоту РФ вразливим до атак та помітно вплине на логістику в Чорному морі.

Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки.

У розвідці зауважують, що «Цезар Куніков» відігравав важливу роль у логістичному забезпеченні Чорноморського флоту та російської війни в цілому. Втрата судна майже напевно ще більше ускладнить обмежені російські ресурси, доступні в Чорному морі, і зробить логістичний ланцюг ЧФ РФ вразливим до атак, вважають у відомстві. Це також ще більше зменшує резерви для підтримки логістичних перевезень між материковою Росією і Кримським півостровом, коли Керченський міст буде закритий.

Винахідливість України, ймовірно, стримує Росію від вільних дій у західній частині Чорного моря і дозволяє Україні перехопити морський потенціал у Росії, - заявляють у розвідці.

Нагадаємо, Постачання та евакуація з Авдіївки ускладнені

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Loading...
Load next