В Україні прогнозують незначні опади в низці областей, вдень до 3° тепла

В Україні прогнозують незначні опади в низці областей, вдень до 3° тепла

У вівторок невеликий мокрий сніг та дощ пройде в західних, Житомирській, Вінницькій, Київській і Чернігівській областях, температура вночі 1-6° морозу, у східних областях до 9° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

У західних та Житомирській, вдень також у Вінницькій, Київській і Чернігівській областях невеликий мокрий сніг та дощ, на решті території без опадів. Вітер переважно південний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, у східних областях до 9° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, на півдні країни до 6° тепла; в західних областях вночі близько 0°, вдень 3-8° тепла.

У Києві та області 20 лютого вночі без опадів, вдень невеликий мокрий сніг та дощ. Вітер південний, 5-10 м/с. У столиці температура вночі 2-4° морозу, вдень 0-2° тепла, по області вночі 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Згідно з прогнозом, 21-22 лютого в Україні пройде невеликий дощ, вночі місцями з мокрим снігом; у північно-східній частині очікується невеликий мокрий сніг; у південній (вночі 22 лютого і південно-східній) частині без істотних опадів. На Закарпатті, в Карпатах та південній частині вночі та вранці місцями туман. Вітер південний, південно-західний, 7-12 м/с.

Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу (21 лютого на Лівобережжі 1-6° морозу); вдень 3-8° тепла, на південному сході країни 0-5° тепла, 22 лютого у південно-західній частині 7-12° тепла.

У Карпатах можливий невеликий сніг; температура вночі та вдень 1-6° морозу, вдень 22 лютого близько 0°.

У Києві та області 21-22 лютого очікується невеликий дощ, вночі з мокрим снігом. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. У столиці температура вночі 0-2° тепла, вдень 4-6° тепла; по області вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 3-8° тепла.

Синоптики в Україні 23-24 лютого опадів не прогнозують, лише у західних областях, вночі 23 лютого і на північному сході країни місцями невеликий дощ та мокрий сніг. Температура вночі 23 лютого від 3° тепла до 3° морозу, 24 лютого 0-6° тепла; вдень 6-12° тепла, на півдні Одещини 9-15°, у східній та північно-східній частині 2-8° тепла.

У столичному регіоні 23- 24 лютого опади не очікуються. У Києві температура вночі 23 лютого 1-3° тепла, 24 лютого вночі 4-6° тепла; вдень 9-11° тепла, по області вночі 23 лютого від 3° тепла до 2° морозу, 24 лютого 1-6° тепла; вдень 7-12° тепла.

Нагадаємо, Литовські виробники розробляють власні дрони-камікадзе

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Машини "плавають" по місту: у Дніпрі після сильної зливи "попливли" усі вулиці (відео) Машини "плавають" по місту: у Дніпрі після сильної зливи "попливли" усі вулиці (відео)
У місті внаслідок рясних опадів та сильної зливи, вулиці та проспекти перетворились на річки. Автівки по вікна плавають у воді, а людям рівень води сягає пояса.
В Україні через грозу та вітер 80 населених пунктів залишились без електрики В Україні через грозу та вітер 80 населених пунктів залишились без електрики
Через сильні пориви вітру та грози без електроенергії в Україні залишилися 80 населених пунктів. Стосується це населених пунктів у Дніпропетровській, Кіровоградській, Донецькій, Київській та Сумській областях.
В Україні попередили про погіршення погодних умов та сильні грози В Україні попередили про погіршення погодних умов та сильні грози
У зв’язку із грозами, градом та шквалами синоптики оголосили штормове попередження по всій території України.
Loading...
Load next