Річки виходять з берегів: окупований півострів Крим знову затоплює (відео)

Річки виходять з берегів: окупований півострів Крим знову затоплює (відео)
В околицях Ялти підтоплено приватні будинки, а в Байдарській долині вийшла з берегів річка Бага.

Внаслідок чергової сильної зливи Крим вкотре за місяць знову затопило. Найбільше від стихії постраждали Ялта, Алушта, Бахчисарайський і Красногвардійський райони, повідомляє пресслужба російського МНС.

За інформацією МНС стало відомо про хвилю, яка накрила 50 будинків у Куйбишевому Бахчисарайського району та підтоплення підвальних приміщень житлових багатоквартирних будинків у Красногвардійському районі. З берегів вийшли також річки Бельбек і Коккозка. 

На відео, які викладають місцеві мешканці у соціальних мережах видно сильні потоки брудної води, розмиті дороги та поламаний асфальт.

Цього разу дощ призвів до нових локальних підтоплень в Ялті.

Дощ іде з ночі, є підтоплення. Ситуація під контролем, всі служби міста, а також співробітники МНС працюють на місцях - оперативно усувають наслідки стихії. Прибирають засмічення ливневок, пиляють дерева, що впали, відводять воду від будинків, - повідомила "мер" Ялти Яніна Павленко.

Нагадаємо, що минулого тижня в окупованому Російською Федерацією Криму знову пройшли проливні дощі. Проте, наслідки в той час не були такі масштабні, як під час першого потопу.

Читайте також
"Плаває" вдруге за місяць: окуповану Ялту знову затопило (відео) "Плаває" вдруге за місяць: окуповану Ялту знову затопило (відео)
В окупованому Російською Федерацією Криму знову пройшли проливні дощі. Проте, наслідки не такі масштабні, як під час першого потопу.
Повінь в Ялті: через потоп загинуло двоє людей, ще 24 — травмовані (відео) Повінь в Ялті: через потоп загинуло двоє людей, ще 24 — травмовані (відео)
На Кримському півострові в окупованій Росією Ялті через проливні дощі з берегів вийшла річка Водоспадна, утворивши потоп та заблокувавши усе місто.
Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів
У шести українських областях мешканців 109 населених пунктів залишились без світла через негоду. Найбільше постраждали дві області - Сумська та Дніпропетровська.
Loading...
Load next