На Херсонщині через обстріли поранено шість поліцейських

На Херсонщині через обстріли поранено шість поліцейських

У Херсонській області внаслідок обстрілів за минулу добу поранені шість поліцейських.

Про це повідомляє поліція Херсонської області у зведенні за минулу добу.

У Херсонському районі поліція зафіксувала пошкодження 30 об’єктів: 16 приватних та 1 багатоповерхового будинку, адмінбудівлі, гаражів, складських приміщень та автомобілів. Внаслідок російської агресії травмовано 6 поліцейських, загрози їх життю немає, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в обласному центрі після серії вибухів пошкоджено адміністративну будівлю, цивільний автомобіль та службові автомобілі поліції у Дніпровському районі. У центральній прибережній частині міста пошкоджено багатоповерхівку.

У поліції розповіли, що війська РФ минулої доби здійснили 47 обстрілів території Херсонської області із використанням 156 снарядів, серед яких міни, ракети та керовані авіабомби, застосовував ворог і артилерію, і авіацію, і БпЛА.

Від ворожих комбінованих атак потерпали Херсон, Зеленівка, Станіслав, Чорнобаївка, Антонівка, Білозерка, Тараса Шевченка, Михайлівка, Раківка, Дудчани та Осокорівка.

За минулу добу поліція відреагувала на 331 заяву і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 8 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, В Одеській області держслужбовців викрили на привласненні мільйона гривень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next