На Херсонщині окупанти планують застосувати хімічну зброю проти ЗСУ

На Херсонщині окупанти планують застосувати хімічну зброю проти ЗСУ

Рашисти планують застосувати хімічну речовину хлорпікрин проти українських військових на лівому березі Херсонської області.

При зіткненні з вогнем хлорпікрин може перетворитись на бойову хімічну речовину фосген. Метою цих дій є знищення українського плацдарму у районі Кринок, повідомили команді evocation джерела у розвідці, пише ІС.

За нашою інформацією, хлорпікрин завезли до населених пунктів Скадовськ, Чаплинка та Каланчак на півдні Херсонщини. За результатами провокації рашисти передбачають втрати і серед своїх військ, проте планують відновити їх за рахунок резервів. Наразі окупанти накопичили резерви особового складу для поповнення близько 30% втрат на лівому березі Херсонщини, – йдеться у дописі.

Українські військові вже близько чотирьох місяців утримують плацдарм у Кринках і рашистам ніяк не вдається витіснити їх звідти.

Нагадаємо, У Харкові збільшилася кількість жертв від обстрілу росіян

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Російсько-українська війна: ранкове зведення Генштабу (відео) Російсько-українська війна: ранкове зведення Генштабу (відео)
Триває підготовка ворога до наступу на сході України
Російсько-українська війна: вечірнє зведення Генштабу (відео) Російсько-українська війна: вечірнє зведення Генштабу (відео)
Сьогодні окупанти здійснили понад 80 літаковильотів, 29 з яких — з території білорусі.
Loading...
Load next