Екснардепа Пашинського відправили в СІЗО

Екснардепа Пашинського відправили в СІЗО

Вищий антикорупційний суд призначив запобіжний захід ексдепутату Сергію Пашинському. Його підозрюють у незаконному привласненні та продажі 97 тисяч тонн конфіскованих державою нафтопродуктів.

Про це йдеться у трансляції Вищого антикорупційного суду.

Так, якщо Пашинський не внесе заставу сумою 272 мільйони гривень, він залишиться під вартою до 25 квітня. Колишнього народного депутата хотіли взяти на поруки офіцери ЗСУ Милослав Гай, Ігор Лапін та Іван Лісовий.

Водночас прокурор просив призначити Пашинському 60 діб тримання під вартою з альтернативою застави майже у 300 мільйонів гривень.

Загалом запобіжний захід Пашинському обирали три дні.

Нагадаємо, Пенсіонери-переселенці до 31 березня мають пройти ідентифікацію - Мінсоцполітики

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Суд залишив Антоненка під цілодобовим домашнім арештом Суд залишив Антоненка під цілодобовим домашнім арештом
Захист музиканта та ветерана АТО Андрія Антоненка, якого обвинувачують у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, просив змінити йому запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту на особисте зобов’язання, однак суд все ж таки не задовольнив клопотання.
"Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео) "Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео)
Співробітники ДБР викрили на шахрайстві суддю Донецького окружного адміністративного суду, який за гроші обіцяв "допомогти" ухваленню судового рішення на користь заявника.
Ексссуддю підозрюють у позбавленні прав автомайданівців Ексссуддю підозрюють у позбавленні прав автомайданівців
Він переслідував учасників Революції Гідності.
Loading...
Load next