Скоїв розбійний напад на волонтера: на Одещині викрито псевдоправоохоронця

Скоїв розбійний напад на волонтера: на Одещині викрито псевдоправоохоронця

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону повідомлено про підозру громадянину за фактом розбою (ст. 187 КК України).

Про це повідомляє Офіс Генпрокурора.

За даними слідства, підозрюваний вчинив розбійний напад на волонтера. Він заволодів 50 000 доларів США, зібраних для допомоги одній з військових частин ЗСУ, що дислокується в Одеському гарнізоні.

Раніше судимий чоловік ретельно готувався до вчинення злочину – з’ясував місце проживання волонтера, підібрав транспорт. Дочекавшись, коли волонтер вийшов з будинку, погрожуючи зброю, він вирвав з рук сумку та намагався втекти на автомобілі.

Правоохоронці затримали його в порядку ст. 208 КПК України та вилучили волонтерські кошти і підроблене посвідчення правоохоронця.

 Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Нагадаємо, Зеленський підписав з Прем’єр-міністром Албанії угоду про співпрацю країн

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські військові влаштували провокацію на кордоні, аби втягнути у війну Збройні сили Білорусі Російські військові влаштували провокацію на кордоні, аби втягнути у війну Збройні сили Білорусі
Російські військові влаштували провокацію на кордоні України та Білорусі. Російські літаки вилетіли з аеродрому в Білорусі, зайшли на територію України, розвернулись над українськими населеними пунктами, після чого нанесли вогонь по населеному пункту Копані в Білорусі.
Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі (відео) Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі (відео)
Батько 18-річного студента, який застрелив шістьох людей у Пермському державному університеті РФ, виявився військовим найманцем - він брав участь у російській агресії на Донбасі.
Loading...
Load next