Байден заборонить передавати РФ, Китаю та Ірану персональні дані американців

Байден заборонить передавати РФ, Китаю та Ірану персональні дані американців

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден видасть указ, згідно з яким буде заборонено передавати особисту інформацію американців Росії, Китаю, а також Ірану.

Про це повідомляє The Hill.

У матеріалі зазначено, що міністерство юстиції США буде зобов’язане встановити захист геномної інформації, біометричних, фінансових, геолокаційних, персональних даних про здоров’я, а також конфіденційних даних, що стосуються уряду.

Видання стверджує, такі заходи щодо захисту блокуватимуть масштабну передачу конфіденційних даних громадян США до шістьох країн: Китаю, Росії, Ірану, КНДР, Куби та Венесуели.

Ці країни використовують свій доступ до великої маси конфіденційних персональних даних американців і пов’язаних з урядом даних, щоб брати участь у різноманітних нечесних діях, включаючи зловмисну ​​кібердіяльність, шпигунство та шантаж, - сказав високопоставлений представник адміністрації Байдена.

Також він додав: розвідувальне товариство США дало зрозуміти, що "наші супротивники все частіше розглядають дані як стратегічний ресурс".

Нагадаємо, Нідерланди замовили для України дев’ять САУ DITA

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next