Бійка у школі на Закарпатті: поліція кваліфікувала справу як хуліганство

Бійка у школі на Закарпатті: поліція кваліфікувала справу як хуліганство

Тячівська поліція встановила, що керівництво школи знало про бійку, відео якої оприлюднили в мережі. На директорку склали адмінпротокол.

Як повідомили у Поліції Закарпатської області, бійка в одній зі шкіл Тячівського району почалась між двома дівчатами. Їх спробував розборонити однокласник, однак одна з дівчат почала його ображати та нецензурно висловлюватися про матір хлопця. Це і спровокувало подальші дії неповнолітнього. З цього моменту інший однокласник почав усе знімати на відео, яке потрапило в Інтернет.

За фактом бійки за участі кількох учнів у одній зі шкіл Тячівського району слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За попередніми даними поліції, жоден з учасників бійки тілесних ушкоджень не отримав.

Правоохоронцям стало відомо, що після інциденту у школі було скликано батьківські збори. Відповідно дирекції та педколективу було відомо про подію. В результаті, за неповідомлення про факт булінгу у навчальному закладі, на директорку поліцейські склали адміністративний протокол за статтею 173-4 КУпАП, - кажуть у поліції.

Саму подію слідчі Тячівського районного відділу поліції кваліфікували за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство. З працівниками освітнього закладу,  школярами та їх батьками поліцейські проводять необхідні слідчі дії. До справи також залучили співробітників ювенальної превенції. 

Нагадаємо, Facebook припинить платити інформвиданням і закриє розділ новин

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Пішли збирати ягоди та не повернулись: у Карпатах загибулись четверо дітей (фото) Пішли збирати ягоди та не повернулись: у Карпатах загибулись четверо дітей (фото)
Пошукові групи обшукують лісові масиви поблизу Порошкова, де ймовірно й зникли діти. Станом на 09:15 ранку співробітникам ДСНС вдалося відшукати 4 дітей.
Спецоперація "Павутина": в Україні викрили 23 особи, які створювали та продавали порноконтент за участі дітей (фото) Спецоперація "Павутина": в Україні викрили 23 особи, які створювали та продавали порноконтент за участі дітей (фото)
У Черкасах до зйомок таких відео матір залучила своїх малих доньок.
На Закарпатті поліцейські склали 26 протоколів за порушення правил карантину (відео) На Закарпатті поліцейські склали 26 протоколів за порушення правил карантину (відео)
Порушники сплатять штраф на суму від 17 до 34 тисяч гривень.
Loading...
Load next