Міноборони Німеччини підтвердило перехоплення розмови офіцерів ВПС

Міноборони Німеччини підтвердило перехоплення розмови офіцерів ВПС

У Міністерстві оборони Німеччини заявили, що була перехоплена внутрішня розмова офіцерів Повітряних сил.

Про це повідомляє n-tv.

За нашою оцінкою, була перехоплена розмова в Повітряних силах. Наразі ми не можемо з упевненістю сказати, чи були внесені зміни в записану або письмову версію, яка поширюється в соціальних мережах, – заявила речниця міністерства Німецькому агентству преси в Берліні.

Раніше про це також повідомила столична студія каналу ARD.

Міністерство оборони Німеччини ініціювало перевірку на предмет того, чи були перехоплені розмови представників військово-повітряних сил – які, за твердженням роспропаганди, обговорювали підрив Кримського мосту ракетами Taurus.

Інтернет-конференція високопоставлених офіцерів ВПС, яку, ймовірно, підслухали росіяни 19 лютого, стосувалася підготовки 30-хвилинного брифінгу для міністра оборони Бориса Пісторіуса  щодо можливості проведення місії Taurus в Україні. Офіцери відкрито говорять, серед іншого, про те, що американські та британські військовослужбовці діють на території України, і обговорюють можливості підготовки українського персоналу в Німеччині для місії Taurus.

Нагадаємо, В ГУР прокоментували вибух на підстанції в Єкатеринбурзі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Мирні мешканці" рф закликають своїх солдатів вбивати та катувати українських дітей (відео) "Мирні мешканці" рф закликають своїх солдатів вбивати та катувати українських дітей (відео)
Піддавати тортурам дітей, "жінка" окупанта захотіла через те, що малеча не захотіла малювати радянську символіку до "дня побєди".
Loading...
Load next