В Україні налагодили виробництво аналогів західних M113, MaxxPro і Humvee, - Юсов

В Україні налагодили виробництво аналогів західних M113, MaxxPro і Humvee, - Юсов

Українські розробники змогли налагодити виробництво аналогів західної бойової техніки. Йдеться про аналоги бронемашин M113, MaxxPro і Humvee під назвою "Лис", "Сікач" і "Характерник".

Про це розповів представник Головного управління розвідки Андрій Юсов у ефірі телемарафону.

Це насправді дивовижна історія, коли на місці зуміли відновити, не втративши бойові можливості, з наявних матеріалів, або з техніки, яка вже не була придатна. Або виготовляючи власні деталі. Зокрема, корпуси, інші окремі агрегати. Або використовуючи навіть застарілі радянські елементи з радянської техніки. Це все іде в хід, це все уже працює, це все вже використовується в бойових умовах, - сказав Юсов.

За словами представника ГУР, вітчизняна техніка - не просто дослідні зразки. Всі вони довели свою ефективність безпосередньо на полі бою. Зокрема, під час оборонної операції та подальшого прикриття відходу українських підрозділів з Авдіївки.

Також "Сікач" і "Характерник", як розповів Юсов, брали участь в операції з ліквідації ворожої диверсійно-розвідувальної групи на сході.

Нагадаємо, Під завалами в Одесі загинуло 12 людей: знайшли тіло восьмирічної дівчинки

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
Путін та Шойгу планують вирубку та продаж українського лісу, — розвідка Путін та Шойгу планують вирубку та продаж українського лісу, — розвідка
Отримані кошти підуть на забезпечення армії-окупанта.
росія опрацьовує два варіанти ядерного шантажу – розвідка (відео) росія опрацьовує два варіанти ядерного шантажу – розвідка (відео)
В обох випадках звинуватити планують Україну.
Loading...
Load next