У ГУР підтвердили виведення з ладу мосту в Самарській області

У ГУР підтвердили виведення з ладу мосту в Самарській області

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України підтвердили виведення з ладу мосту у Самарській області Росії, по якому перевозили військові вантажі.

Про це повідомляє ГУР МО у соцмережі.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України підтверджує факт виведення з ладу залізничного мосту через річку Чапаєвка у Самарській області на Росії, ‒ йдеться у повідомленні.

Відомо, що міст був пошкоджений шляхом підриву його силових конструкцій.

Залізнична гілка використовувалась державою-агресором для транспортування військових вантажів, зокрема інженерних боєприпасів, вироблених заводом АТ "Полімєр" у місті Чапаєвск Самарської області, ‒ наголосили в ГУР.

В розвідці додали, що з огляду на характер пошкоджень залізничного моста, його використання у найближчі декілька тижнів ― неможливе.

Нагадаємо, В Україні налагодили виробництво аналогів західних M113, MaxxPro і Humvee, - Юсов

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
Російських військових, які чинили звірства в Бучі, знову повертають в Україну Російських військових, які чинили звірства в Бучі, знову повертають в Україну
На 64-ту бригаду очікують «спеціальні завдання». Перше з них: залякування жителів населених пунктів України.
На окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку — розвідка На окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку — розвідка
Головна мета таких дій – «поповнення обмінного фонду».
Loading...
Load next