Зеленський провів селектор щодо допомоги постраждалим в Одесі й постачання зброї

Зеленський провів селектор щодо допомоги постраждалим в Одесі й постачання зброї

Президент Володимир Зеленський дав доручення голові Одеської обласної військової адміністрації взяти на контроль надання постраждалим від удару російських військ по багатоповерхівці в Одесі всієї належної допомоги, зокрема нового житла.

Про це глава держави повідомив за підсумком селекторної наради.

Отримав останню інформацію про рятувальну операцію в Одесі. Розбір завалів завершили. Тепер важливо, щоб люди якнайшвидше отримали всю належну допомогу, зокрема й нове житло замість втраченого. Дав доручення голові ОВА взяти це на контроль, – зазначив він.

Також на селекторі йшлося про авіаційний удар російських військ по житловому кварталу Курахового Донецької області. Як доповіли Президенту, ліквідація наслідків ворожого обстрілу в місті триває. Минулося без жертв, однак багато людей дістали поранення. Постраждалі отримують усю необхідну допомогу.

Крім того, глава держави заслухав очільника Міністерства оборони Рустема Умєрова й інших представників оборонного відомства щодо фактичних надходжень зброї і боєприпасів, а також запланованих надходжень у березні.

Заслухав також головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського щодо оперативної обстановки на основних напрямках, аудиту ЗСУ, ротації бригад і кадрових рішень у їхніх межах.

Доповіли Президенту також представники розвідок, Служби безпеки України й Міністерства внутрішніх справ.

«Зерновий коридор» продовжує демонструвати хорошу динаміку – наближаємося до позначки в 30 мільйонів тонн вантажів, з них лише за лютий експортували понад 8 мільйонів тонн. Продовжуємо розвивати й альтернативні маршрути: Дунаєм і через Молдову, – додав Зеленський.

Нагадаємо, Підготовка теракту: у Бельгії затримали групу підлітків та дорослого

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У покинутому колодязі на околиці села знайшли чотири трупи У покинутому колодязі на околиці села знайшли чотири трупи
У неділю, 25 квітня, в Одеській області в покинутому колодязі знайшли мертвими двох місцевих жителів, а також двох невідомих.
Loading...
Load next