Поліція Одеси спіймала п'яного "слугу народу" Васильківського за кермом - ЗМІ (фото)

Поліція Одеси спіймала п'яного "слугу народу" Васильківського за кермом - ЗМІ (фото)
У чоловіка була порушена координація рухів, а зіниці не реагували на світло. Він також відмовився проходити тест на тверезість.

Сьогодні вночі, 28 червня, одеські поліцейські спіймали п'яним за кермом чоловіка з таким же іменем, як у депутата від партії "Слуги народу" - Ігоря Васильківського. У коментарі виданню "Обозреватель" поліцейські підтвердили що затримали чоловіка з таким ім'ям та прізвищем, але невідомо, чи це був саме народний депутат.

Співробітники правоохоронних органів Одеси зупинили автомобіль Toyota Land Cruiser. За кермом транспортного засобу сидів нетверезий водій, ймовірно Васильківський Ігор - народний депутат від політичної сили "Слуга народу", повідомив на своїй сторінці у Facebook Олексій Павловський.

На пропозицію пройти текст на алкоголь або поїхати до лікаря на освідчення (перевірку на алкоголь/наркотики) народний депутат категорично відмовився, що за законом розцінюється як ухилення від перевірки на тверезість та підтвердження стану сп’яніння, - наголосив чоловік.

Окрім цього, Павловський опублікував фото водійського посвідчення народного депутата й адмінпротокол, який був складений на його ім'я та прізвище.

 

Читайте також
В Одесі п'яний водій втікаючи від поліцейський протаранив дев'ять автівок В Одесі п'яний водій втікаючи від поліцейський протаранив дев'ять автівок
У стані алкогольного сп'яніння чоловік влаштував перегони із поліцейськими та водночас пошкодив дев'ять автівок. Згодом одеські патрульні затримали п'яного водія, який керував авто без посвідчення й намагався від них втекти.
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео) В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео)
Загиблий був фігурантом кримінальної справи про вимагання. Вбивство на замовлення виконували представники злочинного угруповання.
Loading...
Load next