У Бердянську ліквідували одну з організаторок псевдовиборів

У Бердянську ліквідували одну з організаторок псевдовиборів

У тимчасово окупованому Бердянську вибухнув автомобіль однієї з організаторок псевдовиборів.

Про це повідомила начальниця Бердянської МВА Вікторія Галіціна.

Відомо, що у Бердянську в мікрорайоні Колонія сьогодні пролунав вибух. Попередньо, було ліквідовано одну з організаторок псевдовиборів у тимчасово окупованому Бердянську.

Наслідки ліквідації зрадниці у Бердянську. Рашисти підтвердили попередню версію вибуху - у тимчасово окупованому Бердянську підірвали автівку пособниці окупантів, яка була членом виборчої комісії "з правом вирішального голосу". Інцидент стався на вулиці Герцена, 117. Коли жінка сіла у власну автівку, спрацював вибуховий пристрій. Від отриманих травм вона померла у лікарні, - йдеться в дописі.

Також Галіцина додала, що йдеться про Олену Ільїну. За наявною інформацією, Ільїна займалась організацією "виборів" у Бердянську.

Її син - Микита Самойленко. На початку окупації активно підтримував росіян, відзначився публічними виступами та став широко відомим. Колишній прибиральник отримав посаду в адміністрації "окупантів", - додала Галіцина.

Нагадаємо, Окупанти обстріляли Харківщину: є загиблий та троє поранених дітей

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
З бердянського морського порту, який окупували російські війська, зникли 5 кораблів З бердянського морського порту, який окупували російські війська, зникли 5 кораблів
Російські окупанти викрали українські кораблі, які перебували в порту Бердянська.
У тимчасово окупованому порту Бердянська знищено великий корабель "Орск" (відео) У тимчасово окупованому порту Бердянська знищено великий корабель "Орск" (відео)
Йдеться також про пошкодження кількох інших кораблів.
Loading...
Load next