Сили оборони розширюють плацдарм на лівобережжі Дніпра

Сили оборони розширюють плацдарм на лівобережжі Дніпра

Сили оборони України продовжують розширювати плацдарм на лівобережжі Дніпра.

Про це повідомили Сили оборони півдня.

В операційній зоні Сил оборони півдня не припиняється щоденна контрбатарейна боротьба. Хоча протягом поточної доби ворог штурмових дій не вів, проте здійснював артилерійські та мінометні обстріли в районі Кринок, - йдеться у повідомленні.

Українські воїни утримують позиції, здійснюють заходи з укріплення та розширення плацдарму на лівобережжі Дніпра.

Проте окупанти активно проводять аеророзвідку, продовжують тиск артилерією, застосовують велику кількість ударних дронів різних типів, вперше за 10 днів спрямували керовану авіаційну бомбу з літака тактичної авіації, вдаривши у середмісті Херсона по житловій п’ятиповерхівці. Постраждала семирічна дитина.

Нагадаємо, Держзамовлення по ракетній програмі РФ вперше з 2022 року затримується - ЦНС

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Loading...
Load next