Росія розконсервувала до 40% своїх танкових резервів ‒ ISW

Росія розконсервувала до 40% своїх танкових резервів ‒ ISW

Росія розконсервувала від 25 до 40 відсотків своїх танкових стратегічних резервів.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

За словами старшої наукової співробітниці програми “Росія і Євразія” Фонду Карнегі за міжнародний мир Дари Массікот, Росія, найімовірніше, вивезла зі стратегічного резерву найкращу техніку, а на складах все ще зберігається “гірша” і “непридатна до експлуатації”.

Також вона зазначає, що "залишки російських запасів скоротяться протягом наступних кількох років, якщо Росія збереже нинішній темп військових операцій".

Перевірити точну кількість розконсервованої техніки не можна, проте звіти про “виробництво” російських танків за останні роки здебільшого відображають відновлені й модернізовані танки, взяті зі сховищ, а не нове виробництво.

Також аналітики додають, що Росія може зіткнутися з дефіцитом техніки, якщо її поточний рівень втрат залишиться на теперішньому рівні чи прискориться, а поточний рівень виробництва нової техніки залишиться незмінним.

Нагадаємо, США готувалися до ядерного удару РФ по Україні — CNN

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Українські військові ліквідували російського снайпера на Донбасі (відео) Українські військові ліквідували російського снайпера на Донбасі (відео)
Раніше повідомлялось, що український снайпер застрелив підполковника Збройних сил Російської Федерації на Донбасі.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Loading...
Load next