У Маріуполі зафіксували збільшення чисельності військових рф

У Маріуполі зафіксували збільшення чисельності військових рф

Партизани зафіксували збільшення кількості російських військових в окупованому Маріуполі.

Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ".

Наші агенти ведуть спостереження за військовою технікою в місті. Повідомляють, що останніми днями прибуло безліч автобусів із військовими номерами і людьми у формі, пишуть партизани.

За попередніми даними, нова партія військових повинна поповнити існуючі окупаційні підрозділи на лінії фронту. Через значні втрати у боях російські підрозділи потребують постійного заміщення людського ресурсу.

Окрім цього партизани з'ясували, що 13 квітня від отруєння загинуло 3 окупанти. Вони розташовувалися на території одного з колишніх промислових об'єктів. Причини отруєння окупантів ще встановлюються.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби зафіксовано 50 бойових зіткнень.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані
Поранених транспортували до лікувального закладу. Стан здоров'я одного бійця – тяжкий, інших – задовільний.
Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України Російські окупанти поранили на Донбасі двох захисників України
Один з українських військових, який дістав поранення наразі перебуває у стані середньої тяжкості.
"Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео) "Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео)
Проросійський бойовик розкаявся та запевнив, що нікого не вбив під час перебування у рядах бойовиків. Так, він зізнався, що хотів би позбутися наркозалежності та почати нове життя з сім'єю.
Loading...
Load next