Молоду пару з Києва підозрюють у сутенерстві

Молоду пару з Києва підозрюють у сутенерстві

У Києві затримали двох співмешканців, які змушували свою знайому надавати секс-послуги під приводом вигаданого боргу.

У дівчини забрали документи та погрожували їй розправою, повідомили у Київській міській прокуратурі.

За даними слідства, 24-річний чоловік та його 23-річна співмешканка запросили до себе у гості в Київ 20-річну знайому з Полтавщини. Коли дівчина приїхала до столиці, вони забрали у неї документи та змусили її надавати секс-послуги за гроші.

Підозрювана займалася пошуком "клієнтів" – розміщувала оголошення в інтернеті. Її співмешканець організовував "зустрічі" – винаймав квартири та керував фінансами.

Крім того, фігуранти вимагали у дівчини повернення вигаданого боргу, через що забирали всі гроші, які вона отримували від "клієнтів".

У телефонних розмовах, записи яких є у правоохоронців, підозрювані залякували дівчину, принижували її та погрожували розправою.

Під час обшуків у співмешканців вилучили чорнові записи із номерами "клієнтів" та "розцінками", мобільні телефони, ноутбук із переписками, гроші у різній валюті та два автомобілі.

У них знайшли значну суму коштів, тобто їхній "бізнес" був доволі "успішний" з фінансової точки зору. Однак точної їх кількості поки невідомо, – розповіла речниця міської прокуратури Ірина Винокурова у коментарі для "УП. Життя".

Зловмисникам оголосили про підозру за частиною 2 статті 149 (торгівля людьми) та частиною 2 статті 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

За першою статтею їм загрожує позбавлення волі строком від п’яти до дванадцяти років, за другою – від чотирьох до семи років.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби зафіксовано 68 бойових зіткнень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Гордон повідомив про «обстріл» його офісу, поліція відкрила провадження через пошкоджене вікно (відео) Гордон повідомив про «обстріл» його офісу, поліція відкрила провадження через пошкоджене вікно (відео)
Дмитро Гордон пов’язав подію зі своєю професійною діяльністю.
Служба, яка повинна рятувати: під Києвом поліцейський спричинив ДТП, загинули дві людини Служба, яка повинна рятувати: під Києвом поліцейський спричинив ДТП, загинули дві людини
Правоохоронці Київщини встановлюють обставини ДТП, яка трапилась за участі працівника поліції.
Хотів хабар, а отримає термін: у столиці затримали посадовця, який вимагав у мешканки 2000 доларів (фото) Хотів хабар, а отримає термін: у столиці затримали посадовця, який вимагав у мешканки 2000 доларів (фото)
Хабар він вимагав за невжиття заходів щодо реалізації автомобіля «Range Rover», який в жінки вилучити в рамках виконавчого провадження.
Loading...
Load next