Двом блогерам, які знущалися з дівчат в Києві, оголосили про підозру

Двом блогерам, які знущалися з дівчат в Києві, оголосили про підозру

Двом блогерам з Івано-Франківська, які організовували та записували відео з "вечірок" в Києві, де знущалися з дівчат, оголосили про підозру. Їм загрожує до 7 років в’язниці. Про це повідомив начальник головного управління Нацполіції Київщини Андрій Небитов.

Правоохоронці встановили, що організаторами огидних розваг  та авторами принизливих відео є двоє товаришів, які і поширювали порно в Telegram-каналі та Instagram, – зазначив він.

Двох організаторів помістили до ізолятора.

Підозрювані домовилися створювати контент сексуально-насильницького характеру за участі жінок з метою його подальшого розповсюдження, – зазначили у Київській обласній прокуратурі.

На орендованій квартирі провели обшук: виявили та вилучили мобільні телефони, ноутбуки, банківські картки та інші докази, що свідчать про їх протиправну діяльність.

Прокуратура також перевіряє діяльність цих осіб щодо шахрайства під час збору добровільних внесків на потреби ЗСУ.

Нагадаємо, що наші воїни уразили 3 райони зосередження живої сили противника (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"3 години знущався над дівчиною": у Київській області іноземець-нелегал зґвалтував студентку (фото, відео) "3 години знущався над дівчиною": у Київській області іноземець-нелегал зґвалтував студентку (фото, відео)
Правоохоронці затримали чоловіка за зґвалтування дівчини в Софіївській Борщагівці.
В офіс омбудсмена Денісової у Києві кинули "коктейль Молотова": деталі інциденту (відео) В офіс омбудсмена Денісової у Києві кинули "коктейль Молотова": деталі інциденту (відео)
Чоловік, який кинув "коктейль Молотова" в офіс омбудсмена, також намагався підпалити двері Верховного касаційного суду. Спроба підпалу суду відбулася на вулиці Пилипа Орлика у Києві.
Loading...
Load next