Зберігав тіло жінки в морозилці: поліція затримала підозрюваного у розчленуванні (відео)

Зберігав тіло жінки в морозилці: поліція затримала підозрюваного у розчленуванні (відео)
Чоловік наніс дружині близько 15 ударів ножем у живіт та груди, після чого розчленував тіло та заховав у морозильну камеру.

У Києві на проспекті Правди, що в Подільському районі трапилось жахливе вбивство – чоловік виявив розчленоване тіло 40-річної жінки у квартирі. Підозрюваним у вбивстві є 35-річний співмешканець померлої, який намагався уникнути правосуддя та переховувався від поліції. Його знайшли у Черкасах і затримали, повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Реалізуючи свій злочинний умисел, перебуваючи за місцем спільного проживання, чоловік наніс потерпілій множинні удари ножем, таким чином позбавивши її життя, - йдеться у повідомленні.

Згодом чоловік розчленував тіло вбитої жінки та помістив його до морозильної камери, яку придбав з цією метою. За інформацією Національної поліції Києва, поліцейські встановили, що між подружжям часто виникали сварки. Так, під час чергового з’ясування стосунків чоловік схопив ніж та завдав ним близько 15 ударів у живіт та груди дружини.

Проте, вбивця не втік одразу після скоєння вбивства, а ще протягом тижня проживав у квартирі де здійснив жорстоке розчленування. Згодом підозрюваний покинув територію міста Києва, однак був виявлений працівниками поліції на території Черкаської області.

За нашим орієнтуванням правоохоронці Черкаської області менше ніж за три години затримали підозрюваного. Після втечі він перебував в оселі вбитої ним жінки та намагався скоїти самогубство, але поліцейські цьому завадили, - повідомив начальник столичної поліції Іван Виговський.

За скоєння жорстокого вбивство зловмиснику о п’ятнадцяти років позбавлення волі.

 

Читайте також
У Києві підліток зарізав батьків і 8-річного братика У Києві підліток зарізав батьків і 8-річного братика
У Києві поліцейські затримали 16-літнього юнака за підозрою у скоєнні потрійного вбивства.
У Києві чоловік розчленував свого знайомого і заховав у сумці (фото) У Києві чоловік розчленував свого знайомого і заховав у сумці (фото)
Сьогодні, 28 квітня, у Голосіївському районі Києва поліцейські виявили сумку з фрагментами людського тіла. 
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
Loading...
Load next