У Тисі виявили тіло 33-річного чоловіка

У Тисі виявили тіло 33-річного чоловіка

Інформацію про виявлення у річці Тиса тіла людини прикордонники відділу "Тячів" Мукачівського загону отримали від румунських колег.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Потопельником виявився 33-річний українець, житель міста Харків.

Як відомо, від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну це вже 22 випадок загибелі під час спроби подолання річки, якою пролягає кордон з Румунією.

Інформуємо, що незважаючи на зниження рівня води у Тисі, перепливати її вкрай небезпечно. Гостре каміння, кореневища та рештки дерев, стрімка та холодна течія можуть завдати шкоди життю та здоров'ю, ‒ додали у Держприкордонній службі.

 Нагадаємо, Росія намагається дестабілізувати ситуацію в Молдові зсередини - ISW

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною "Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною
Агентство Bloomberg із посиланням на джерела писало, що нова агресія РФ проти України може розпочатися 15 лютого.
З боку збройних формувань РФ зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню - ООС З боку збройних формувань РФ зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню - ООС
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.
Loading...
Load next