Україна за допомогою Заходу може виробляти 2 мільйони дронів на рік - Федоров

Україна за допомогою Заходу може виробляти 2 мільйони дронів на рік - Федоров

Україна могла б виробляти два мільйони безпілотників на рік – вдвічі більше, ніж зараз – за додаткової фінансової підтримки США, західних урядів і приватних громадян.

Про це в інтерв’ю The Guardian повідомив віцепрем’єр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Нам вдалося настільки розширити ринок, що ми можемо виробляти більше одного або навіть двох мільйонів дронів, ‒ зазначив він.

За словами Федорова, існує потенціал для подальшого збільшення виробництва всіх типів дронів. При цьому компоненти завжди повинні надходити з-за кордону.

Понад 200 українських компаній працюють у сфері безпілотних літальних апаратів і виготовляють широкий спектр дронів, які використовуються на полі бою.

Нагадаємо, На Тернопільській митниці викрили у корупції двох посадовців

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото) Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото)
На карті показано, зокрема, розташування російських військ та техніки на території України.
Авіакомпаніям США радять обережніше літати над Україною та Росією Авіакомпаніям США радять обережніше літати над Україною та Росією
Сполучені Штати Америки рекомендують своїй авіаперевізникам бути обережнішими та пильнішими під час польотів над територією України та Російської Федерації.
Loading...
Load next