Збитки енергосистеми без урахування останньої атаки становлять $11,5 мільярда - Міненерго

Збитки енергосистеми без урахування останньої атаки становлять $11,5 мільярда - Міненерго

Збитки української енергосистеми з початку повномасштабного вторгнення, не враховуючи останньої атаки, становлять $11,5 мільярда.

Про це повідомила заступниця міністра енергетики Світлана Гринчук це в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Ми активно співпрацювали зі Світовим банком, який проводив глобальне дослідження збитків саме енергетики внаслідок атак. І за час війни, не враховуючи останню атаку, це було $11,5 мільярда. Думаю, ця остання атака також буде оцінюватися великими сумами, можливо мільярдами доларів, тому що було завдано багато збитків, - зазначила Гринчук.

За її словами, деяке обладнання вщент зруйновано і зараз триває робота по пошуку можливостей для виготовлення аналогічного обладнання або його заміни. Водночас вона зауважила, що точних розрахунків наразі немає, оскільки триває розбір завалів.

Нагадаємо, Королева Нідерландів поспілкувалася з українськими бійцями в реабілітаційному центрі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Loading...
Load next