Клименко доручив підготувати зведені загони МВС для направлення в регіони

Клименко доручив підготувати зведені загони МВС для направлення в регіони

Керівники підрозділів системи МВС мають бути готові до оперативного направлення зведеного загону в регіон, який потребуватиме допомоги.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Підготовка зведених загонів по всій Україні стала однією з ключових тем наради з керівниками Нацполіції, ДСНС, Нацгвардії. Вони мають бути готові до оперативного направлення зведеного загону в регіон, який потребуватиме допомоги, ‒ заявив Клименко.

Також учасники наради обговорили питання безпеки у містах, евакуації людей з прифронтової території, дії під час відключень електроенергії.

Звісно, сьогодні подякував усім, хто упродовж останніх діб ліквідовував наслідки ворожих ударів. Серед них - Сергій Богатир. Він врятував чоловіка, який під час пожежі перебував на кондиціонері. Рятувальники Олексій Макушенко, Богдан Попов, Сергій Петінов, Сергій Якушин, які гасили обʼєкти енергетичної інфраструктури. Надзвичайники, які рятували людей - Юрій Смородський, Андрій Хозов, Сергій Левченко, Віталій Ляховський, Костянтин Войтенко. Дякую кожному, ви - наші Герої МВС, ‒ наголосив Клименко.

Нагадаємо, Королева Нідерландів поспілкувалася з українськими бійцями в реабілітаційному центрі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російське вторгнення: зведена інформація від МВС Російське вторгнення: зведена інформація від МВС
Агресор щодня і щоночі відчуває спротив своїм загарбницьким діям. 
Перейшла мінне поле: 16-річна дівчина тікала з Горлівки, щоб вчитись в Україні (фото) Перейшла мінне поле: 16-річна дівчина тікала з Горлівки, щоб вчитись в Україні (фото)
На Донбасі дівчина через мінне поле втекла з окупованих районів Донецької області (ОРДО). Вчора пізно ввечері вона вийшла до позицій українських військових.
Loading...
Load next