За сприяння ухиленню від мобілізації відкриті 180 справ щодо працівників ТЦК і ВЛК - Клименко

За сприяння ухиленню від мобілізації відкриті 180 справ щодо працівників ТЦК і ВЛК - Клименко

За фактами сприяння ухиленню від мобілізації з боку працівників Територіальних центрів комплектування, Військово-лікарських комісій і Медико-соціальної експертної комісії порушені 180 кримінальних справ.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко в інтерв’ю телемарафону.

Ми розділяємо ці зловживання за трьома напрямками: зловживання працівниками ТЦК, зловживання зі сторони працівників ВЛК і зловживання фахівцями Медико-соціальної експертної комісії. Є практичні результати роботи. Я можу сказати щодо Національної поліції - у нас 180 кримінальних проваджень, у рамках яких ми працюємо, - заявив Клименко.

За словами Клименка, Нацполіція, ДБР та СБУ спільно працюють над попередженням випадків отримання неправомірної вигоди за ухилення від мобілізації за трьома категоріями.

Міністр внутрішніх справ також зауважив, що в країні має працювати система контролю зі сторони військової служби правопорядку, військових керівників і правоохоронних органів.

Нагадаємо, "Відкати" за перемогу у тендерах: викрито посадовця міськради на Одещині

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Пушилін оголосив "загальну мобілізацію" в ОРДЛО (відео) Пушилін оголосив "загальну мобілізацію" в ОРДЛО (відео)
Крім того, стало відомо, що з ОРДЛО евакуювали уже понад 6 тисяч громадян.
Перейшла мінне поле: 16-річна дівчина тікала з Горлівки, щоб вчитись в Україні (фото) Перейшла мінне поле: 16-річна дівчина тікала з Горлівки, щоб вчитись в Україні (фото)
На Донбасі дівчина через мінне поле втекла з окупованих районів Донецької області (ОРДО). Вчора пізно ввечері вона вийшла до позицій українських військових.
Loading...
Load next