«Білі янголи» евакуювали з Красногорівки п’ятьох цивільних, з них троє поранених

«Білі янголи» евакуювали з Красногорівки п’ятьох цивільних, з них троє поранених

З Красногорівки на Донеччині «Білі янголи» евакуювали п’ятьох цивільних, з яких троє були поранені - чоловік та двоє жінок. На виїзді група мало не потрапила під ворожий удар.

Про це повідомила поліція Донецької області.

Російські війська скинули КАБ-1500 на житлову п’ятиповерхівку. У перші години після обстрілу на місці працював екіпаж «Білий Янгол». Поліцейські евакуювали трьох постраждалих і двох жінок, які попросили забрати їх з пекла, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на виїзді з міста група поліцейських мало не потрапила під ворожий удар – життя врятували лічені хвилини.

Серед евакуйованих: 70-річний чоловік та дві жінки 57 та 64 роки, які зазнали осколкових поранень. Правоохоронці відразу надали їм першу допомогу та доставили в лікарню.

Ще дві жінки попросили про евакуацію, бо розуміли, що наступного прильоту вони можуть не пережити, пояснили правоохоронці.

Російські окупанти стирають Красногорівку з лиця землі, проте «Білі янголи» ще забезпечують людям можливість виїхати. Не зволікайте – бережіть своє життя та евакуюйтесь, - наголосили в поліції.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби зафіксовано 50 бойових зіткнень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Фейк: у Маріуполі окупанти оголошують, єдина можливість евакуюватися - до Росії Фейк: у Маріуполі окупанти оголошують, єдина можливість евакуюватися - до Росії
Евакуація з Маріуполя і надалі відбувається у Запоріжжя.
У Маріуполі неможливо залишатися: Бойченко закликав до повної евакуації міста У Маріуполі неможливо залишатися: Бойченко закликав до повної евакуації міста
У місті відсутнє світло, електропостачання, тепло і вода.
Пушилін оголосив "загальну мобілізацію" в ОРДЛО (відео) Пушилін оголосив "загальну мобілізацію" в ОРДЛО (відео)
Крім того, стало відомо, що з ОРДЛО евакуювали уже понад 6 тисяч громадян.
Loading...
Load next