У Литві затримали письменника з рф: деталі

У Литві затримали письменника з рф: деталі

Литовська поліція затримала у Вільнюсі письменника з Росії, який проживав у державі нелегально.

Про це повідомляє Delfi.

Зазначено, що правоохоронці зупинили автомобіль Alfa Romeo, за кермом якого був іноземець. Він не пред’явив поліції жодного документу, який підтверджує його особу. За його словами, він їх забув вдома, зокрема й права.

Чоловік розповів поліцейським, що він - письменник-фантаст і в Литві живе давно.

Правоохоронці поїхали з іноземцем до нього додому, аби перевірити документи. Там з’ясувалось, що віза чоловіка не є чинною з 26 червня 2020 року, а загалом письменник з РФ нелегально пробув у Литві 1372 дні.

Громадянин Росії сказав, що не поспішав оновлювати документи, оскільки в цьому не було необхідності.

Поліція передала іноземця в руки прикордонників, - резюмують у повідомленні.

Нагадаємо, У Європолі стався масштабний витік конфіденційних даних - Politico

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео) "Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео)
Проросійський бойовик розкаявся та запевнив, що нікого не вбив під час перебування у рядах бойовиків. Так, він зізнався, що хотів би позбутися наркозалежності та почати нове життя з сім'єю.
Обшуки в окупованому Криму: російські силовики затримали п’ять кримських татар (фото) Обшуки в окупованому Криму: російські силовики затримали п’ять кримських татар (фото)
В окупованому Криму російські силовики провели обшуки в п’яти будинках кримськотатарських активістів та затримали п'ять осіб. Серед них був й багатодітний батько.
Лукашенко запропонував проросійським бойовикам "ЛНР" допитати Протасевича у Білорусі Лукашенко запропонував проросійським бойовикам "ЛНР" допитати Протасевича у Білорусі
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував луганським сепаратистам допитати заарештованого журналіста та блогера Протасевича у Мінську.
Loading...
Load next