Спецслужби України та Молдови ліквідували групування з нелегальної міграції

Спецслужби України та Молдови ліквідували групування з нелегальної міграції

Українські та молдовські спецслужби ліквідували нову злочинну групу, що спеціалізувалася на організації нелегальної міграції. Свої "послуги" ділки оцінювали у 4 тисячі євро за одного мігранта.

Про це повідомляє прикордонна поліція Молдови.

Операція стала результатом комплексного розслідування, що проводилося впродовж восьми місяців, унаслідок якого було встановлено і задокументовано членів групи як в Україні, так і в Республіці Молдова, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що наприкінці минулого тижня було проведено обшуки у двох молдовських підозрюваних у кримінальній справі та зібрано важливі докази для початку судового розгляду.

Слід зазначити, що об'єктом кримінального розслідування є і співробітники молдавських правоохоронних органів, - зазначають у відомстві.

Згідно з інформацією, члени групи в Молдові та Україні діяли за чітко розробленим планом, з чітко визначеними ролями.

Їм вдалося організувати незаконний в'їзд українських чоловіків до Молдови, вимагаючи за цю послугу від 4 000 доларів до 4 000 євро, - зазначають у прикордонній поліції Молдови.

Нагадаємо, На Буковині п'яний депутат міськради вчинив смертельну ДТП

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Харківщині СБУ затримала молдаванина, якого п'ять років розшукував Інтерпол На Харківщині СБУ затримала молдаванина, якого п'ять років розшукував Інтерпол
П'ять років 32-річний молдаванин перебував в міжнародному розшуку за лінією Інтерполу. Чоловік вчинив шахрайство в особливо великих розмірах.
На Одещині прикордонники затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол (фото) На Одещині прикордонники затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол (фото)
Співробітники Білгород-Дністровського прикордонного загону затримали чоловіка, який нелегально перетнув кордон України та Молдови. Згодом з'ясувалось, що чоловік перебуває в розшуку Інтерполу від 2016 року.
Loading...
Load next