У Молдові пройшли обшуки щодо нелегальної міграції з України

У Молдові пройшли обшуки щодо нелегальної міграції з України

Міністерство внутрішніх справ Молдови провело обшуки у Комратському і Тараклійському районах на півдні країни у справі про організацію нелегальної міграції з України через Молдову і далі в країни ЄС.

Про це повідомляє Newsmaker.md.

За даними відомства, серед підозрюваних - працівники кількох підрозділів МВС: Прикордонної поліції, Генерального інспекторату міграції та Генінспекторату поліції.

У МВС не уточнили, чи були затримані після обшуків, зазначивши при цьому, що винним загрожує штраф до 67,5 тис. леїв або до семи років ув'язнення, а також заборона обіймати держпосади на строк до п'яти років.

Нагадаємо, Віталія Коваля призначено головою Фонду держмайна

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ затримала у Києві чоловіка, якого розшукує Інтерпол СБУ затримала у Києві чоловіка, якого розшукує Інтерпол
Правоохоронці Служби безпеки України затримали зловмисника, який є громадянином Республіки Молдова та якого розшукував Інтерпол за вчинення кримінальних злочинів у своїй рідній країні.
СБУ провела обшуки у бізнес-центрі, де знаходився офіс Коломойського СБУ провела обшуки у бізнес-центрі, де знаходився офіс Коломойського
Працівники Служби безпеки України прийшли в столичний бізнес-центр "Міленіум", де колись був розташований офіс олігарха Ігоря Коломойського. Зокрема слідчі дії в будівлі проводились у справі "Центренерго".
Loading...
Load next