Загроза шпигунських мереж на користь рф: Канцлер Австрії Нехаммер скликав Раду нацбезпеки

Загроза шпигунських мереж на користь рф: Канцлер Австрії Нехаммер скликав Раду нацбезпеки

Кримінальний суд у Відні взяв під варту ексспівробітника федерального відомства з охорони конституції Егісто Отта, якого підозрюють у шпигунстві на користь РФ. Канцлер Австрії Карл Нехаммер скликав Раду нацбезпеки.

Про це повідомляє Kurier.

За словами родичів заарештованого Отта, на допиті він заперечив усі звинувачення проти нього, проте своє затримання не оскаржував, тому запобіжний захід набрав законної сили.

Тим часом канцлер Австрії Карл Нехаммер скликав Раду національної безпеки на 9 квітня. 

Ці звинувачення серйозні. З одного боку, ці звинувачення зараз повинні бути роз'яснені судовою системою. З іншого боку, ситуація з безпекою в республіці повинна бути оцінена і прояснена. Ми повинні запобігти загрозі російським шпигунським мережам нашій країні шляхом проникнення політичні партії чи мережі інструменталізують, - заявив він.

Нагадаємо, Зеленський вручив ордени Героям України та родинам загиблих бійців

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Loading...
Load next