Кабмін схвалив відкриття нового пункту пропуску на кордоні з Румунією

Кабмін схвалив відкриття нового пункту пропуску на кордоні з Румунією

Кабінет Міністрів затвердив угоду про відкриття міжнародного пункту пропуску Біла Церква (Україна) - Сігету Мармацієй (Румунія).

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Затверджено Угоду (у формі обміну нотами) між Кабінетом Міністрів України і урядом Румунії про відкриття нового міжнародного пункту пропуску через українсько-румунський державний кордон між населеними пунктами Біла Церква (Україна) і Сігету Мармацієй (Румунія), ‒ йдеться в повідомленні.

Зазначена угода була вчинена 18 серпня 2023 року в Бухаресті.

Нагадаємо, Кабмін додатково виділив 5,6 млрд гривень на будівництво фортифікацій

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП: двоє людей загинули (фото) В Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП: двоє людей загинули (фото)
На румунсько-угорському кордоні у смертельну ДТП потрапив мікроавтобус, який перевозив українців. Внаслідок аварії постраждало 15 людей, двоє українців загинули, а ще двоє перебувають у важкому стані.
На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол
Громадянин Румунії скоїв вбивство у Німеччині та намагався уникнути покарання через, що і знаходився у міжнародному розшуку.
Loading...
Load next