Суд взяв під варту ексрадника ОП Шила із заставою в 30 мільйонів

Суд взяв під варту ексрадника ОП Шила із заставою в 30 мільйонів

Вищий антикорупційний суд застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до колишнього радника Офісу Президента – керівника організованої групи, причетної до заволодіння 94,8 млн грн коштів Укрзалізниці.

Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура.

Слідчий суддя ВАКС підтримав позицію прокурора САП та застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення 30 млн грн застави до колишнього радника Офісу Президента України – керівника організованої групи, діяльність якої призвела до заволодіння 94,8 млн грн при закупівлі трансформаторів під час воєнного стану, - заявили у відомстві.

Термін дії запобіжного заходу – до 31 травня 2024 включно. У разі внесення застави на особу будуть покладені відповідні процесуальні обовʼязки.

Нагадаємо, Лубінець розповів про завдання військового омбудсмена

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Рекордний хабар на 5 мільйонів: справу незаконно намагаються забрати у Антикорупційного суду Рекордний хабар на 5 мільйонів: справу незаконно намагаються забрати у Антикорупційного суду
Справу часів Януковича, щодо ексміністра екології Миколи Злочевського та рекордний хабар спробують забрати з Антикорупційного суду.
В Україні судитимуть екснацгвардійця, який три місяці катував людину В Україні судитимуть екснацгвардійця, який три місяці катував людину
Він місяць тримав волонтера у холодному туалеті непрацюючого дитячого оздоровчого табору та обмежував в їжі й питній воді свого "полоненого".
Ексссуддю підозрюють у позбавленні прав автомайданівців Ексссуддю підозрюють у позбавленні прав автомайданівців
Він переслідував учасників Революції Гідності.
Loading...
Load next