Графіки відключень електрики наразі не планують поширювати на всю Україну - Міненерго

Графіки відключень електрики наразі не планують поширювати на всю Україну - Міненерго

Наразі не планується запровадження графіків відключень електроенергії по всій Україні; енергетики цілодобово працюють над відновленням об'єктів.

Про це повідомила заступниця міністра енергетики Світлана Гринчук в ефірі телемарафону.

Поки що не йдеться про запровадження графіків для всієї країни. Але ми не знаємо планів ворога, якими масштабними будуть подальші атаки. Енергетики працюють цілодобово, щоб вирішити ті проблемні питання, які зараз є, - заявила Гринчук.

Вона висловила сподівання, що енергетики встигнуть стабілізувати енергосистему до літнього періоду високих температур. Водночас Гринчук просить українців розумно використовувати електрику, адже це допоможе енергосистемі.

Заступниця міністра також повідомила, що Запорізька АЕС продовжує отримувати живлення з енергосистеми по одній лінії електропередачі. Обидві лінії живлення ЗАЕС постійно пошкоджуються внаслідок бойових дій.

Нагадаємо, Близько 535 тисяч переселенців отримали у березні виплати автоматично - Мінсоцполітики

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Бойовики РФ на Донбасі обстріляли Водяне (фото) Бойовики РФ на Донбасі обстріляли Водяне (фото)
З початку цієї доби, 26 квітня, було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Loading...
Load next