П'ятьох українців і поляка: підозрюваних у вбивстві 4 чоловіків у Варшаві взяли під варту

П'ятьох українців і поляка: підозрюваних у вбивстві 4 чоловіків у Варшаві взяли під варту

За рішенням суду району Мокотув у Варшаві під варту взяли шістьох підозрюваних у справі про вбивство чотирьох чоловіків. Затримані - п’ятеро українців та поляк.

Про це пише Gazeta Wyborcza.

Вбивство трьох чоловіків інкримінують 34-річному українцю Андрію С. Подробиці щодо смерті четвертого - поки невідомі. 

Ще п’ятеро затримані за неповідомлення про злочин, серед них: 42-річний поляк та його 33-річна українська співмешканка, двоє українців 54 та 33 років, та 43-річна українка. 

Усі клопотання були задоволені. Суд застосував тимчасовий арешт терміном на три місяці, - заявив суддя Гжегож Кшиштофюк.

Повністю зізнався у злочині про неповідомлення лише один затриманий. Деякі давали показання по стправі, але ця інформація засекречена. Андрій С. лише частково зізнався в інкримінованому йому злочині. 

Також у справі фігурувала 46-річна українка, яка минулого тижня повідомила про злочин - її відпустили. 

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби зафіксовано 47 бойових зіткнень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Обвалення ліфта з українцями в Польщі: деталі нещасного випадку Обвалення ліфта з українцями в Польщі: деталі нещасного випадку
У польському місті Лодзь внаслідок обриву ліфта двоє українців впали з 15 поверху. На місце події прибули медики, які евакуювали постраждалих українців і госпіталізували їх до лікарні.
Смерть українки в хостелі у Польщі: прокуратура розглядає три версії загибелі Смерть українки в хостелі у Польщі: прокуратура розглядає три версії загибелі
Наразі прокуратура очікує на результати розтину тіла померлої українки, після цього правоохоронці визначатимуть, що робити далі.
У Польші сталися дві аварії за участі українців: є загиблі У Польші сталися дві аварії за участі українців: є загиблі
Попередньо слідство не виключає жодних причин аварій, зокрема і перевищення швидкості водіями.
Loading...
Load next