На борту була неповнолітня дівчина: у Польщі вертоліт з українцями впав у озеро (фото)

На борту була неповнолітня дівчина: у Польщі вертоліт з українцями впав у озеро (фото)
Приватний вертоліт впав в озеро в Вармінсько-Мазурському воєводстві Польщі. З водойми вдалось витягнути трьох пасажирів, а от літак затонув повністю.

За словами очевидців авіатрощі, невдовзі після зльоту у гелікоптера почалися помітні проблеми з двигуном. Літак поступово почав опускатись вниз, аж поки не впав у озеро, повідомляє польське видання PM24 з посиланням на коментарі свідків та поліції.

Вертоліт Robinson R44 впав у річку поблизу села Сади, що в гміні Чоснув у Мазовецькому воєводстві. Згодом рятувальники виявили витік палива в озеро, але у кількості, котра не загрожує довкіллю та дістали з 13-метрової глибини уламки літака.

Троє людей опинились у воді. Туристи, що проїжджали повз на моторному човні, підняли поранених. Потім пасажирів вертольота доставили до лікарні, - повідомляє видання.

Відомо, що на борту гелікоптера перебували троє українців, які наразі проживають у Польщі - серед них було неповнолітня дівчина. Постраждалих зі значними травмами довелось госпіталізувати до місцевих лікарень.

Одну жінку госпіталізували у лікарню в Гіжицькому з пошкодженим хребтом, а її 17-річну доньку доправили гелікоптером аеромедичної допомоги до Ольштина.

Читайте також
Залишили дитину без нагляду: у Польщі втопився дворічний хлопчик з України Залишили дитину без нагляду: у Польщі втопився дворічний хлопчик з України
Померлому хлопчику було всього лише два роки. Тепер за смерть дитини, батькам загрожує до п'яти років позбавлення волі.
Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео) Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео)
30-річний українець загинув у ДТП, що трапилася в населеному пункті Лігота Мала поблизу міста Олесніца на південному заході Польщі.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Loading...
Load next