У Польщі внаслідок аварії загинули троє українців: авто розірвало на частини (фото)

У Польщі внаслідок аварії загинули троє українців: авто розірвало на частини (фото)
Водій, який був за кермом автомобіля "BMW", яким подорожували українці, втратив контроль над транспортом і влетів в електричний стовп. Внаслідок аварії автівку розрізало навпіл.

Троє українців загинули внаслідок аварії, яка трапилась учора, 29 вересня у Польщі поблизу населеного пункту Жгув неподалік Лодзі. Окрім цього, одна українка була госпіталізована  місця ДТП та наразі перебуває у лікарні. Про це повідомила кореспондентові "Укрінформу" речниця поліції Лодзького воєводства Йоанна Концка.

Фото: KWP Łódź 

Виявилось, що загиблими є двоє чоловіків віком 23 та 25 років і 23-річна жінка, ще одна жінка 25-ти років перебуває в лікарні. Ймовірно двоє із загиблих, були подружжям.

Вдалося підтвердити, що в автомобілі на польській реєстрації подорожували четверо громадян України, вони проживали у Вроцлаві, - наголосила Концка.

Фото: RMF24

Зокрема, за попередньою інформацією польської поліції водій автомобіля марки "BMW", яким подорожували українці дорогою національного значення №91 у напрямку міста Катовіце, втратив контроль над транспортним засобом. Згодом автівка на великій швидкості врізалась в електричну опору, внаслідок чого її розрізало навпіл.

Фото: KWP Łódź 

У ДТП також потрапили два інші автомобілі, однак постраждалих серед їх пасажирів немає.

Нагадаємо, що 30-річний українець загинув у ДТП, що трапилася в населеному пункті Лігота Мала поблизу міста Олесніца на південному заході Польщі. За попередніми даними, українець бути непристебнутий пасками безпеки, або їхав занадто швидко. Окрім померлого чоловіка, в автомобілі перебували ще дві особи, також громадяни України.

Читайте також
Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео) Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео)
30-річний українець загинув у ДТП, що трапилася в населеному пункті Лігота Мала поблизу міста Олесніца на південному заході Польщі.
В Угорщині мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою: серед постраждалих є українці (фото) В Угорщині мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою: серед постраждалих є українці (фото)
Внаслідок аварії загинуло п'ятеро осіб - троє громадян Угорщини, один громадянин України та ще одна людина з подвійним угорсько-українським громадянством. Водій вантажівки, в яку в'їхав мікроавтобус, при цьому майже не постраждав.
В Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП: двоє людей загинули (фото) В Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП: двоє людей загинули (фото)
На румунсько-угорському кордоні у смертельну ДТП потрапив мікроавтобус, який перевозив українців. Внаслідок аварії постраждало 15 людей, двоє українців загинули, а ще двоє перебувають у важкому стані.
Loading...
Load next